När ugnen ändå var på,

så gjorde jag ugnsstekt kycklingfilé. Det är gott, och lika bra att göra mycket när man ändå håller på. Det som blir över kan man skära i bitar och frysa in och ha till kycklingsallad. Perfekt,eller hur?


Jag brukar bryna filéerna i stekpanna först, sen innan jag sätter dom i ugnen så penslar jag med teriyakisås,blir så god smak.


Ser ni min kantstötta Grön Anna kopp? Den har hängt med länge...har bara den kvar, förutom ett par tallrikar.


Gott blev det, så mätta och belåtna for vi ut till Ikea, passade bra eftersom vädret inte var så lysande precis. Undrar om vi köpte nånting,ja det får vi se......

Kommentarer
Postat av: Stattinskan

Gud va läckert det är med de där stora bilderna :-) Såg skitagott ut :-)

... nu vill jag ABSOLUT veta vad du köpte ;-)

Puss i pannan

2010-08-01 @ 18:04:25
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Vicke

nu gjorde du mig hungrig, räcker det till mig med

2010-08-01 @ 18:08:41
URL: http://vickesblogg.bloggplatsen.se/
Postat av: Veiken

Kyckling är toppenmat! Det går att variera i det oändliga! Nyttigt är det också. Kram

2010-08-01 @ 18:30:19
URL: http://veiken.wordpress.com/
Postat av: Siita

Gott. Var in till Nett o tittade, dom hade blivit bjudna på kycklinggryta. Toppen. Kram

2010-08-01 @ 18:41:14
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Postat av: Susanne P

Kyckling är alltid gott, grillad, stekt, eller i gryta! :)

Det blir spännande att se om du köpt något på Ikea...å andra sidan är jag säker på att du inte kom ut tomhänt! ;))

Kram

2010-08-01 @ 19:37:45
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Flitig som vanligt!Nu ska jag lägga mej.Ska upp tidigt imorgon.Vi (jag och barn m familj) Ska ner till min brors hus och se vad vi ska göra med alla sakerna.Kram!

2010-08-01 @ 21:45:07
URL: http://metrobloggen.se/skaningen

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0