En copycat?

tidningen skriver om det nya överfallet igår. Kan det vara en copycat? En som imiterar en annan brottstyp,och att gärningsmannen snappar upp information via media.
Allt förstoras väl upp, men oron finns där,och jag tror inte att någon känner sig riktigt säker just nu.Klart att tankarna finns där. Var kommer det hända nästa gång?
Jag tänker gå till skogen, jag har ju Peppe med mig. Inte är jag orolig nu på dan. Men när det börjar skymma på,och ni vet själva, i dom mörka skuggorna och det prasslar i löven.
Jag brukar bli lite skrajsen när det är mörkt och Peppe ska kissa gonatt. Ställer han sig och morrar och stirrar stint in i buskarna,då känns det obehagligt. Även om jag bara är på tomten.
Nog pratat om det. Solen skiner och det har varit minusgrader i natt så frosten ligger så fint.På med strumpbyxor under jeansen och ut,
Ses till fikat.........

Good Morning Graphic #153


Kommentarer
Postat av: Pem

Usch så obehagligt! Såntdär vill man ju inte alls vara med om.....sånt borde inte få finnas! Man ska inte behöva vara rädd även om de e mörkt! morr

Vi har oxå haft - grader inatt men mina töser vägrar ta på sig vinterjackan ännu....vi har ju mellan 10-15+ på dagarna så då blir vinterjackan lite för varm tycker dom å de kan jag förstå. Å dom har inte mer ån knappt 100 meter till skolan å dom knatar rakt in i värmen så....jaja, jag låter dom hållas ett tag till.

2010-10-15 @ 08:49:54
URL: http://pem26.myshowroom.se
Postat av: Roggan

Fruktansvärt det som händer. Här har vi sol som vanligt. Kramiz

Postat av: Fina Frun

Vad läskigt...

Soligt och fint är det här :)

2010-10-15 @ 09:45:50
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun/
Postat av: Sussi

Vad hemskt med alla våldtäkterna i Örebro. Hemskt att dom fortsätter fast dom tror sig hittat den som gjort dom! Att det är det är fler personer som våldtar gör det ännu läskigare. Hoppas dom hittar på alla så ni kan börja röra er lite friare. Jag är otroligt mörkrädd så jag vill helst undvika att gå ute i mörker alls. Men har man hund lyckas man inte alltid med det. Fast vi bor på landet. Lite säkrare är man nog här!? Vill jag övertyga mig om i alla fall..



Ha en mysig fredag

Kramisar

2010-10-15 @ 09:52:52
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Postat av: agnetha

Usch ja väldigt obehagligt detta!! Ja jag kommer ihåg då vi hade hund och man var tvungen att gå ut med den för att kissa natten. Det känndes inget vidare.Hoppas att de fåtttag på rätt man o att detandar inte är något utan bara "lösskott".

ha det gott o se dig för!!

2010-10-15 @ 10:06:31
URL: http://http://agnetha52.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Fy vad obehagligt.

Men jag tror de drar sig väldigt för att ge sig på en kvinna med hund. Annars är de ju ännu mer störd än vad man hittils läst om.



HA en fin dag!

2010-10-15 @ 10:18:08
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: Nett

Usch, ja om det nu är en copycat så är det tragiskt. Risken är ju då att det blir fler. Dessa handlingar kan bara tillhöra en sjuk person. Kram

2010-10-15 @ 10:38:13
URL: http://www.enkoppkaffe.se
Postat av: ansepanse

visst är det skrämmande, jag är också rädd ibland när jag går ut sista gången på kvällarna med vovvarna

ha en fin fredag - kramar

2010-10-15 @ 11:18:44
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Ove "Gasfoot"

Tjosan på dagens blogg! Vad är det för sjuka män som som existerar bland annat i Örebro, men också i många andra ställen runt om i Sverige? Som mansperson så känner jag mig både förnedrad och kränkt på andra sjuka mäns bekostnad.

Hörde nu på radions 11-nyheter, att 23-åringen erkänt en (1) våldtäkt och det är en våldtäkt för mycket. Kanske det kommer mer erkännande?

Var rädd om dig Mitha när du går ut med Peppe och ta gärna med dig din man som sällskap under kvällstid!

Önskar er alla en fin helg med mycket gemenskap med familjen eller med era trogna fina vänner.



Med vänlig hälsning:



http://ovegasfoot.dinstudio.se/

2010-10-15 @ 11:30:03
Postat av: Stattinskan

Ja fy och usch. Jag är väldans mörkrädd och klarar knappt av de 25 metrarna jag har från parkeringen och hem ...

Kramar

2010-10-15 @ 13:09:53
URL: http://metrobloggen.se/stattin

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0