Hur farao är folk funtade?

tittade på Lyxfällan som hade start ikväll igen med nya programledare. Men man blir bara så illa berörd. När dom till och med länsar barnens sparkonton, och sonen i familjen reagerar och ber om hjälp. Jag skulle skämmas för att ställa upp i tv. Förstår inte hur dom vill visa upp sitt elände i tv. Men det kanske är det som är grejen, då får alla se och veta om hur det ligger till, och dom måste verkligen ta tag i saken.
Jag snoozade ju hos barnbarnen förut, så mysigt att natta dom. Läsa saga, gonattvällingen,sen somnade dom så gott. Höll på att somna själv,hi,hi...
Sen tänkte jag se lite på tv. Men herregud, jag förstod mig inte på vilken dosa jag skulle använda först. Sen när jag fick på tv,n så fick jag inte till det med kanalerna. Tecknat blev det, inte vad jag hade tänkt mig precis.
Nu ska jag snart natta mig, med att läsa i nya boken,

goodnight myspace orkut friendster comments

Kommentarer
Postat av: Susanne P

Ja, alla dessa dosor man behöver! Man blir ju alldelens villrådig ibland! ;)

Klart att du måste ha en Änglatrumpet!

Sov gott!

2010-10-08 @ 00:01:08
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: agnetha

Nej att lämna ut sig så fullständigt i tv det skulle jag aldrig göra. Men det kanske var sista hjälpen för dessa människor. Konstigt kan man tycka att de inte kunde räkna ut själva med försäljningen av alla de här prylarna som bara stod. Å ett sommarjobb det kunde han väl ha kunnat fixa själv. Sluta röka är väl med en sak som man kanske skulle ha gjort för länge sedan. Men men vad vet jag de kanske var handlingförlamade.

Ang fjärrkontroller: En gång när jag var barnvakt hos ena dottern visste inte jag heller vilken dosa som gick vart. Helt plötsligt ringde telefonen och jag svarade i det jag trodde var den. Då sa Maya då 3 år - Men mormor vad gör du det är ju grejen som hör till "filmasaken" (Dvd)

2010-10-08 @ 00:37:06
URL: http://agnetha52.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Det är rätt skrämmande att se lyxfällan, om hur folk hushåller med sina pengar eller det är väl det de inte gör...

2010-10-08 @ 01:40:50
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: Vicke

Jag begriper inte heller hur dom kan ställa upp, ha en fin dag nu

2010-10-08 @ 05:27:30
URL: http://vickes.bloggplatsen.se/
Postat av: Sita

God morgon. Ja dessa nymodigheter är inget för oss gamlingar. Det är lika när jag kommer till mina barn. Ha det gott. Kram

2010-10-08 @ 05:33:45
URL: http://siitasblogg.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Morn morn! Alla dessa tekniska prylar man ska kunna ,det är inte lätt..Jag tycker det samma att man hinner inte få upp ögonen förrän man ska stänga dom igen.Ha en bra dag med ögonen öppna! Kram!

2010-10-08 @ 06:38:27
URL: http://metrobloggen.se/skaningen
Postat av: rolf

God morgon.Jag vet att jag är dålig att blogga.Var kaffe sugen,så gick upp och kokte.jag kommit in i nya rutiner.sover till 8.00 sen orka jag inte blogga.bli så långa dagar om jag gå upp tidigt.bli så rök sugen om jag gå upp tidigt.jag vänta svar från jobbet.men det bli nog avslag igen.ha en skön helg.kram

2010-10-08 @ 06:42:07
URL: http://rolfsalomon.blogg.se/
Postat av: carina

Jag förstår inte hur man kan ställa upp i sådant

program :(( Dessa människor har noll sinne för pengar.Vet inte riktigt om jag kan tycka synd om dom,köper mer än vad börsen tillåter.

Ha en fin Fredag!

Kramar

2010-10-08 @ 08:40:19
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: Miss Juni

Fattar inte jag heller! Men förmmodligen ser dom absolut ingen annan utväg...sorgligt!

2010-10-09 @ 10:11:23
URL: http://www.metrobloggen.se/MissJuni

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0