Varit på husvisning,

ja via nätet, ena sonen var här förut och då frågade han om jag sett att en granne längre bort på gatan har huset ute ´till försäljning.Nej det hade jag missat. Annars är jag ute en del på Hemnet och kollar runt på hus.Ett litet "intresse" jag har.Inte för att jag ska flytta eller så, men jag tycker det är kul att "gå" in i hus och se hur dom har det. Jag älskar att leta runt bland charmiga små torp. Fantisera lite,helst ska dom ligga vid en sjö också.
Nej men nu kom jag lite från ämnet, jo jag kikade in i det huset, det är inga grannar som vi umgås med mer än att man stannar och pratar när man träffas ute.  Huset var väldigt nedgånget när dom köpte det,så dom har gjort en ofattande renovering. Så lite nyfiken var jag allt. Det var jättefint där inne,oj,oj....varför dom ska flytta vet jag inte,men det är en barnfamilj, så dom kanske behöver större.
Ja annars då?? Riktig bloggtorka är det här, ok vi fick ju besök efter maten så det blev ju lite fikande och så,och på förmiddan var vi ute och knatade runt nere vid Rynningeviken med Peppe i duggregnet. Lite skillnad mot igår är det var strålande sol,så här mycket snö hade vi kvar för precis ett år sen...


Kommentarer
Postat av: Diana

Jag gillar också hemnet. Drömmer mig bort till en td då man har åd att köpa hus, gud vad mysigt det hadevarit!

2011-03-13 @ 17:38:25
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: carina

Minns själv när vi tittade på hus, det var så roligt :) Nu håller vi på att spana efter ett annat hus, mer på sidan om! Men det är inte lätt att hitta ska jag säga, men skam den som ger sig!

Undra vad söt grabben letar efter? :)

Kramen på dig♥

2011-03-13 @ 17:57:35
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: ansepanse

att gå på husvisning är roligt även om man inte tänker flytta

kramar

2011-03-13 @ 18:07:05
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: syren

Husvisning är alltid trevligt,gjorde det ofta men ligger lågt just nu. Inte ska jag flytta men ändå har jag flyttat. Kolla in vet ja...kram

2011-03-13 @ 18:42:31
URL: http://www.metrobloggen.se/abc
Postat av: Husfrun

Jag kikar också ofta på hemnet, både här i trakten och varifrån min man kommer. Alltid roligt att drömma sig bort lite.

Underbart vacker hund du har. Jag är en ny läsare så du får gärna berätta vem din hund är. Själv har jag mellanpudeln Alvin.

2011-03-13 @ 18:48:48
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: carina

Du har nått att hämta hos mig!

Kramen♥

2011-03-13 @ 19:41:20
URL: http://Izors-blogg.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Visst är det roligt att titta på lägenheter och hus på nätet! Vi kollar även i alla fönster som säljer boende här nere (nja, kanske inte alla, för det är mängder, men vi tittar ofta när vi passerar).

Inte för att jag har nån tanke på att flytta just nu, men man vet ju aldrig. Just nu är det verkligen köparens marknad här nere!

:-)

2011-03-13 @ 19:54:33
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Hebbe

Hejsan,,ja det vill jag lova,tillsammans med dom är smältpunkten väldigt låg..Jag är hemma nu efter en mysdag med gobitarna..Ja det blir hopslaget,Moa blev 3 i dag,Loke blir 5 på fredag..Haé Kram.

2011-03-13 @ 20:00:22
URL: http://farfar0hebbe.wordpress.com/
Postat av: Camilla , Gucci och Chanel

Jag är också stort fan av hemnet! Det är så kul att kika in i olika hus! Kram

2011-03-13 @ 20:08:53
URL: http://www.foreverridgeback.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0