Mjölkvitt är det,

ute alltså. Det är sex minusgrader och frostigt överallt. En dimma ligger kall,vit och kylig över allting.Med andra ord, det ser kallt ut,burr! Det blir allt täckbyxor på om jag ska palla för nån timme i skogen. Peppe kommer att springa sig varm, i skogen är det svårt att ha värmetäcket på. Lätt att fastna nånstans.Han får ha det på dit och hemvägen.
En sak som slog mig förut är att gud så mycket post it lappar jag har sitter både här vid datorn och i köket. Allt som jag ska göra eller tänker göra skriver jag upp,och sen betar jag av dom en efter en.Fast det kommer hela tiden nya.
Vad gjorde man innan dom kom? På 1980-talet var dom jättemoderna,och det var väl då dom kom,och finns fortfarande kvar.I alla möjliga färger.

bild lånad från nätet, inte gubben och jag.......
Nu är Svampen helt borta i dimman, idag blir det nog segt att klarna upp,
Ses till fikat,
Haaa de...........♥

good-morning-desi-glitters-33


Kommentarer
Postat av: browneyedgirl

Godmorgon =)

Här biter frosten tag i en när man kliver ut =)

Allt bra med dig?

Kramen

2010-11-17 @ 09:02:28
URL: http://www.metrobloggen.se/browneyedgirl
Postat av: Helen

En riktig rugg-dag, brrr ! Hahahaha, skönt att höra att man inte är ensam om det där med post-it-lappar ;) Jag skriver också upp en massa saker och klistar dessa lappar lite överallt, men som du skriver, dom minskar aldrig för det kommer alltid nya ;)))) ha en underbar dag ! Kramar Helen

2010-11-17 @ 10:43:58
URL: http://svartss.blogg.se/
Postat av: Janne

Innan Post It lapparna så använde man griffeltavlan. LER ! Mitha jag tittade efter Peppes ras på nätet men det verkar inte som det finns någon som säljer dom. Var nyfiken på priset. Köpte du honom i Sverige? Jag hittar ingen just nu som säljer. Sätter på Peppe en reflex så alla ser honom i dimman ja han får ett Winegummi också då jag själv äter ett. Mmmmm !! Kram Vännen !

2010-11-17 @ 12:39:05
URL: http://gummitummen.blogspot.com/
Postat av: Mita

SVAR TILL JANNE: Jag hittar inte var jag ska kommentera?? Det ser så konstigt ut nu,

2010-11-17 @ 12:48:24
URL: http://mithas.blogg.se/
Postat av: Janne

Vet inte om inte kommentarerna kommer fram eller om det är fel på Blogger igen ?? Ställer frågor till flera men får som vanligt inga svar. kanske vill dom som jag frågar inte svara då får dom gärna säga det men jag provar igen med min fråga och ser om den kommer fram. Mitha jag tittade efter Peppes ras på nätet men det verkar inte som det finns någon som säljer dom. Var nyfiken på priset. Köpte du honom i Sverige? Jag hittar ingen just nu som säljer denna res.

2010-11-17 @ 16:20:38
URL: http://gummitummen.blogspot.com/
Postat av: Sita

Hejsan Mita. Ingen dimma i kväll här men väl i morse. Kram

2010-11-17 @ 18:53:06
URL: http://siitasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0